Koen De Vry heeft 25 ervaring als bezetter en heeft het vak van zijn vader mogen aanleren. Ook gyprocwerken en cementeren buitenplinten.

 
 
 

Laat uw bezettingswerken uitvoeren door een echte vakman

Bezettingswerken De Vry uit Lille voert traditionele pleisterwerken uit.

 

Ik (Koen De Vry) ben een zelfwerkend zaakvoerder met 25 jaar ervaring. Ik heb het vak mogen aanleren bij mijn vader Gilbert, die op zijn beurt het vakmanschap heeft aangeleerd gekregen bij zijn vader. Drie generaties op rij leveren wij kwaliteit in plafonneringswerken!

Ik ben gespecialiseerd in binnenbepleistering, maar ook voor gyprocwerken of cementeren van buitenplinten, kan je op mij beroep doen en dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatiewerken.

Kwaliteit en een professionele uitvoering

Als zelfwerkend zaakvoerder met een enorme ervaring en kennis, kan u zeker zijn dat u nog kwaliteit krijgt en dit zowel in de producten (o.a. Knauf) als in de uitvoering.

 

Mijn doel is u egaal bezette muren en plafonds af te leveren die u na het noodzakelijke drogen, onmiddellijk kan schilderen.

 

U wenst een referentie in Lille, Antwerpen, Zoersel, Malle, Schilde, Schoten, Zandhoven, Ranst, Wijnegem, Wommelgem, Mortsel, ..? Vraag het ons!